Få værdien ud af FLIS med ny front end

Få nem adgang til kommunens FLIS data I flotte rapporter og dashboards.

Løsning

Er I trætte af en kompliseret FLIS frontend, og bøvler med at få værdien ud af jeres data? Med Infotrust’s MoreReporting frontend, har vi en månedlig abonnements service, som dækker alle kommunens brugere, og giver nemt adgang til flotte rapporter, dashboards og support.

Kunde værdi

Har du ikke selv tid eller kan huske hvordan man laver eller opdatere en rapport/dashboard… Så kontakt vores kunde support, som kun venter på at hjælpe jer. Da løsningen ligger I skyen, er der ingen bøvl med drift, vedligehold, dyre licenser og årlige maintenance betalinger. Alt dette samt supporten er inkluderet I vores pris.

Kontakt os for mere information her

Predictive Analysis som en service

Forvent forandringer i den måde din virksomhed træffer beslutninger på.

Løsning

Infotrust Predictive Analysis som en service, er nem at gå til og billigt for kunder, som ønsker en fleksibel assistance med at analysere historiske såvel som transaktionelle data, samt identificere risiko og forudsige fremtidige mønstre og trends. Vores løsning tilbyder to niveauer af services: en Basis og en Enterprise Edition – begge baseret på et månedligt abonnement inklusiv vores markedsførende support.

Kunde værdi

Du får adgang til vores team bestående af yderst erfarende data scientists. Vi har en abonnementsbaseret løsning, hvor du kun betaler for den service du modtager. Vi har ingen komplekse eller dyre licens strukturer, som kræver tung administration – men en gennemsigtig og let forståelig model som er nem at gennemskue.

Carsmit

En øget omsætning og større profit ved at benytte real-time Business Intelligence

Løsning

At Infotrust we envision ourselves as the market leaders for car financial and operational leasing software solutions. For nearly 10 years we have provided the financial industry with cutting edge car fleet- and vendor management solutions, providing easy to use applications typically integrated with existing administrative solutions.Hos Infotrust anser vi os selv for at være markedsførende indenfor finansiel- og operationel leasing software løsninger. I mere end 10 år har vi leveret cutting-edge Fleet- og Vendor Management løsninger til den finansielle industri. Vi har udviklet nemme og intuitive løsninger typisk integreret med tunge legacy mainframe systemer.

Kunde værdi
En øget omsætning og profit ved hjælp af real-time business intelligence funktionalitet, baseret på statistiske procedure som eksempelvis Predictive Analysis for, at optimere beslutninger vedr. gensalgspriser samt en lavere operationel risiko og administration igennem automatiseret processer.

SAP HANA

Hurtigere performance, mindre kompleksitet og større indsigt

Løsning
SAP HANA er en in-memory data ’platform’ som kan implementeres både i skyen såvel som lokalt hos kunderne. Det er en revolutionerende platform, som bl.a. kan optimere realtids analyser samt udvikling og implementering af realtids applikationer.

Kunde værdi

Med en vækst i performance som er mere end 15.000 hurtigere end normale databaser, får du ikke kun hurtigere indsigt og analyser af dine data, men kan også optimere dine operationelle såvel som dine strategiske beslutninger – som kan lede til endnu bedre forretningsmuligheder, fordele og besparelser og profit.

 • Her er hvad vores kunder siger

  “Infotrust har vist sig at være en professionel partner, som tilpassede deres interne strukturer og metoder til at skabe et tæt på perfekt match mellem dem selv, os og den implementerede løsning. Den implementeret løsning har givet os en komplet vifte af applikationer og rapporteringsværktøjer som understøtter vores ønskede forretningsgange.”

  Gundars Andžāns at DNB

 • Her er hvad vores kunder siger

  “Solar’s tagline er: Stronger Together, og samarbejdet imellem os og Infotrust er en direkte dokumentation på dette. Vi er på mange måder stærkere sammen, fordi der var et naturligt match med hvad Infotrust kan og hvad Solar havde brug for. Fra første dag har de leveret de bedste konsulenter og tilført stor indsigt og erfaring til vores processer. Vores relation er mere end et samarbejde – det er et stærk Partnerskab.”

  Erika Ludwig at Solar A/S

 • Her er hvad vores kunder siger

  “Infotrust har været vores Partner og trusted advisor igennem hele vores proces. Vi har arbejdet tæt side om side, med selve udviklingen og infrastrukturen – men Infotrust har også sikret os en god viden overdragelse, som gør os i stand til selv at opbygge kompetencer internt. Vores parathed og evner internt i vores BI team, til at levere forretningsmæssig værdi til Danisco er vokset betragteligt – og der er derfor ingen tvivl for mig, om at vi valgte den rigtige Partner. Jeg har tiltro til dem som til egne medarbejdere.”

  Linda RallecaDirector at Danisco

 • Her er hvad vores kunder siger

  “Med deres professionelle tilgang og dybe indsigt og erfaring med SAP BusinessObjects samt store fleksibilitet og gode service, har Infotrust som vores trusted advisor, haft en signifikant indflydese på både design og implementeringsfaserne i vores projekter.”

  Claus Bugge Christiansen at Satair

 • Her er hvad vores kunder siger

  “Da IKI, en af de største retail kæder i Baltikum, besluttede at investere i et business intelligence værktøj for mere end 10 år siden – var BusinessObjects og Sybase to forskellige virksomheder. I dag er begge virksomheder opkøbt af SAP og integreret på deres platform. Det betyder at IKI nu har hele sin BI løsning på en platform, og leveret fra en leverandør – Infotrust, som sikre kompatibilitet, udvikling og support.”

  Zigmontas Mažrimas at IKI