Professionelle services leveret af erfarende entusiaster

Få realtids indsigt i din forretning

SAP Certificerede Konsulenter

Mere end 200 mandeårs erfarende international SAP konsulenter

Predictive Analysis

Predictive Analysis på abonnements basis så du kan optimere og spare penge

Certificeret 24/7 support

Oplev vores SAP PCoE og ISO 9001 certificeret support integreret med dine daglige forretnings rutiner.

Applikations udvikling

Vores erfarende konsulenter har udviklet mange forskellige applikationer i Microsoft .NET

SAP BusinessObjects

4 gange har Infotrust vundet prisen som årets SAP BusinessObjects Partner

Sybase IQ

Vi har leveret 13 Sybase IQ og SAP BusinessObejcts installationer og projekter

SAP HANA

Vi har implementeret SAP HANA og har reel kunde og implementerings erfaring

SAP kurser

Vi tilbyder standard eller kunde specifikke SAP BO kurser

Projekter

Vores største fast pris projekt inkluderede næste 23.000 timer over 2 år

Vi tager os af alle detaljerne

Uden en strategi har du ingen vision

Over de sidste par år har mange virksomheder indset, at tiden for 3 eller 5 år strategier er overstået, og at de er nødt til at være mere agile i at opfylde kravene til et konstant skiftende marked og efterspørgsel.
Uanset om der er brug for rådgivning i forbindelse med strategi eller projektledelse, design, test, implementering – kurser eller support – løbende forbedringer eller vedligeholdelse, så besidder Infotrust ekspertisen og kompetencerne til at sikre stabiliteten for din business intelligence løsning og virksomhed.

Bliv en del af vores glade kundegruppe

Vores team er dedikeret til også at hjælpe din virksomhed med at opnå succes.

 • “Infotrust har vist sig at være en professionel partner, som tilpassede deres interne strukturer og metoder til at skabe et tæt på perfekt match mellem dem selv, os og den implementerede løsning. Den implementeret løsning har givet os en komplet vifte af applikationer og rapporteringsværktøjer som understøtter vores ønskede forretningsgange.”

  Gundars Andžāns at DNB

 • “Solar’s tagline er: Stronger Together, og samarbejdet imellem os og Infotrust er en direkte dokumentation på dette. Vi er på mange måder stærkere sammen, fordi der var et naturligt match med hvad Infotrust kan og hvad Solar havde brug for. Fra første dag har de leveret de bedste konsulenter og tilført stor indsigt og erfaring til vores processer. Vores relation er mere end et samarbejde – det er et stærk Partnerskab.”

  Erika Ludwig at Solar A/S

 • “Infotrust har været vores Partner og trusted advisor igennem hele vores proces. Vi har arbejdet tæt side om side, med selve udviklingen og infrastrukturen – men Infotrust har også sikret os en god viden overdragelse, som gør os i stand til selv at opbygge kompetencer internt. Vores parathed og evner internt i vores BI team, til at levere forretningsmæssig værdi til Danisco er vokset betragteligt – og der er derfor ingen tvivl for mig, om at vi valgte den rigtige Partner. Jeg har tiltro til dem som til egne medarbejdere.”

  Linda RallecaDirector at Danisco

 • “Med deres professionelle tilgang og dybe indsigt og erfaring med SAP BusinessObjects samt store fleksibilitet og gode service, har Infotrust som vores trusted advisor, haft en signifikant indflydese på både design og implementeringsfaserne i vores projekter.”

  Claus Bugge Christiansen at Satair

 • “Da IKI, en af de største retail kæder i Baltikum, besluttede at investere i et business intelligence værktøj for mere end 10 år siden – var BusinessObjects og Sybase to forskellige virksomheder. I dag er begge virksomheder opkøbt af SAP og integreret på deres platform. Det betyder at IKI nu har hele sin BI løsning på en platform, og leveret fra en leverandør – Infotrust, som sikre kompatibilitet, udvikling og support.”

  Zigmontas Mažrimas at IKI

Har du brug for mere indsigt i din virksomhed og performance?

Tal med en af vores business intelligence konsulenter og find ud af, hvordan vi også kan hjælpe din virksomhed.