+

onsdag, 20 marts

Søg

Her er nogle få af vores vigtige kunder

Udvalgte Infotrust services og løsninger

Vi har sammensat et udvalg af services for at kunne understøtte jeres forretningsbehov

VIL DU OGSÅ VÆKSTE DIN VIRKSOMHED?

Få kontrollen over dine data

Så du kan vækste/kontrollere din bundlinje

Play

Find ud af hvorfor du skal vælge Infotrust som din Partner

Vores specialister forstår data

Excellence in Performance and Culture

Vi sætter en ære i at levere det som er aftalt – og så lidt ekstra. Excellence er en del af vores DNA og kultur, og vi stræber altid efter at opnå det perfekte sammen med vores Partnere og kunder. Vi har opbygget en vinder kultur, hvor kun det bedste er godt nok – og det kommer vores kunder til gode!

Stærk forretningsviden

Infotrust har ikke kun en stærk teknisk profil med stor erfaring og indsigt på de markedsledende platforme og produkter fra SAP og Microsoft – vi har også top industri forretningskonsulenter som kan sparre med vores kunder omkring processer og optimering. Vi opererer gerne i spændingsfeltet imellem forretning og IT, og spare vores kunder både tid og penge i projekter.

Konkurrencedygtig leverance model

Vores Skandinaviske kunder nyder stor glæde af vores leverancemodel, hvor vi udnytter vores internationale certificerede konsulenter, fra vores Baltiske near shoring centre i Litauen og Letland. Vores leverancemodel har vundet stor anerkendelse blandt vores eksisterende kunder, som giver udtryk for stor tilfredshed i vores leverancer og resultater.

 • Her er hvad vores kunder siger

  “Infotrust har vist sig at være en professionel partner, som tilpassede deres interne strukturer og metoder til at skabe et tæt på perfekt match mellem dem selv, os og den implementerede løsning. Den implementeret løsning har givet os en komplet vifte af applikationer og rapporteringsværktøjer som understøtter vores ønskede forretningsgange.”

  Gundars Andžāns at DNB

 • Her er hvad vores kunder siger

  “Solar’s tagline er: Stronger Together, og samarbejdet imellem os og Infotrust er en direkte dokumentation på dette. Vi er på mange måder stærkere sammen, fordi der var et naturligt match med hvad Infotrust kan og hvad Solar havde brug for. Fra første dag har de leveret de bedste konsulenter og tilført stor indsigt og erfaring til vores processer. Vores relation er mere end et samarbejde – det er et stærk Partnerskab.”

  Erika Ludwig at Solar A/S

 • Her er hvad vores kunder siger

  “Infotrust har været vores Partner og trusted advisor igennem hele vores proces. Vi har arbejdet tæt side om side, med selve udviklingen og infrastrukturen – men Infotrust har også sikret os en god viden overdragelse, som gør os i stand til selv at opbygge kompetencer internt. Vores parathed og evner internt i vores BI team, til at levere forretningsmæssig værdi til Danisco er vokset betragteligt – og der er derfor ingen tvivl for mig, om at vi valgte den rigtige Partner. Jeg har tiltro til dem som til egne medarbejdere.”

  Linda RallecaDirector at Danisco

 • Her er hvad vores kunder siger

  “Med deres professionelle tilgang og dybe indsigt og erfaring med SAP BusinessObjects samt store fleksibilitet og gode service, har Infotrust som vores trusted advisor, haft en signifikant indflydese på både design og implementeringsfaserne i vores projekter.”

  Claus Bugge Christiansen at Satair

 • Her er hvad vores kunder siger

  “Da IKI, en af de største retail kæder i Baltikum, besluttede at investere i et business intelligence værktøj for mere end 10 år siden – var BusinessObjects og Sybase to forskellige virksomheder. I dag er begge virksomheder opkøbt af SAP og integreret på deres platform. Det betyder at IKI nu har hele sin BI løsning på en platform, og leveret fra en leverandør – Infotrust, som sikre kompatibilitet, udvikling og support.”

  Zigmontas Mažrimas at IKI

Her er en oversigt over nogle af vores Awards og milepæle

Vi dedikere al vores succes til vores fantastiske kunder – TAK!

0
Årets SAP Partner

2014 Årets SAP Innovations Partner – Og 4 Awards siden 2008

0
Kunder

Infotrust har i dag mere end 60 eksisterende kunder som modtager af vores services.

0
Ambitiøse medarbejdere

Vi har verdens bedste kollegaer i et fantastisk spændende arbejdsmiljø og en sund kultur.

0
Timer

Indtil nu er vores største fast pris projekt på næsten 23.000 timer over 2 år.

Kontakt en af vores Business Intelligence konsulenter

Tal med en af vores BI eksperter. De kan hjælpe dig med at få et overblik!