Infotrust er en markedsledende leverandør der skaber værdi og resultater

Vi er sat i verden for at sikre vores kunders succes

Certificeret processer

Vores forretningsmodeller og certificeret processer følger de højeste standarder inden for IT branchen.

Specialist konsulenter

Vores team af erfarende specialister hos Infotrust er fokuseret på, at skabe direkte værdi og positive resultater sammen med vores kunder.

Kunde support

Infotrust er SAP PCoE og ISO 9001 certificeret – og tilbyder 24/7 support til vores kunder hvis dette behøves.

”At arbejde hos Infotrust er en god oplevelse. Jeg arbejder sammen med nogle af markedets absolut bedste konsulenter, i et uformelt arbejdsmiljø – hvor vi anvender de nyeste teknologier, værktøjer og platforme. Jeg har nogle af de dygtigste og arbejdsomme kollegaer, som jeg lærer fra dagligt.”
Mantas Golcas, Principal Konsulent
International BI og Løsnings leverandør
Infotrust er et international BI konsulent- og løsningshus, som leverer ultrahurtige løsninger baseret på markedsledende teknologier fra SAP og Microsoft.
Konkurrencedygtig leverance model
Vores Skandinaviske kunder nyder stor glæde af vores leverance model, som bl.a. er baseret på vores egne near shoring centre i Baltikum – der tilbyder kompetent og certificerede assistance 24/7. Leverance modellen har høstet stor anerkendelse blandt vores eksisterende kunder og er delvis certificeret af SAP og Bureau Veritas.
Big data og Predictive Analysis
Infotrust er eksperter i Big Data og Predictive Analysis løsninger. Vi har stor- og mange års erfaring med, at bygge SAP data warehouse løsninger baseret på SAP BusinessObjects, SAP HANA og Sybase IQ.
Vi har også stor ekspertise med Microsoft BI og specielt med MS SSIS.
Vores industri fokus (Bank, Retail og Stat/kommuner)
Infotrust har dybtgående kendskab til og erfaring med udvikling af operationelle- og Corperate DWH og rapporterings løsninger til det finansielle marked. Vores største fast pris projekt leverede vi til den Norske Bank (DNB), og var på mere end 23.000 timer over 2 år.
Vi har derudover stor erfaring med Retail, hvor vi har migreret flere store koncerner fra Legacy Mainframe til SAP ERP. Endvidere har vi stor erfaring fra Stat og Kommune, hvor vi bl.a. servicere de fleste ministerier i Letland – herunder Finans- og Skatteministerierne.
 • Her er hvad vores kunder siger

  “Infotrust har vist sig at være en professionel partner, som tilpassede deres interne strukturer og metoder til at skabe et tæt på perfekt match mellem dem selv, os og den implementerede løsning. Den implementeret løsning har givet os en komplet vifte af applikationer og rapporteringsværktøjer som understøtter vores ønskede forretningsgange.”

  Gundars Andžāns at DNB

 • Her er hvad vores kunder siger

  “Solar’s tagline er: Stronger Together, og samarbejdet imellem os og Infotrust er en direkte dokumentation på dette. Vi er på mange måder stærkere sammen, fordi der var et naturligt match med hvad Infotrust kan og hvad Solar havde brug for. Fra første dag har de leveret de bedste konsulenter og tilført stor indsigt og erfaring til vores processer. Vores relation er mere end et samarbejde – det er et stærk Partnerskab.”

  Erika Ludwig at Solar A/S

 • Her er hvad vores kunder siger

  “Infotrust har været vores Partner og trusted advisor igennem hele vores proces. Vi har arbejdet tæt side om side, med selve udviklingen og infrastrukturen – men Infotrust har også sikret os en god viden overdragelse, som gør os i stand til selv at opbygge kompetencer internt. Vores parathed og evner internt i vores BI team, til at levere forretningsmæssig værdi til Danisco er vokset betragteligt – og der er derfor ingen tvivl for mig, om at vi valgte den rigtige Partner. Jeg har tiltro til dem som til egne medarbejdere.”

  Linda RallecaDirector at Danisco

 • Her er hvad vores kunder siger

  “Med deres professionelle tilgang og dybe indsigt og erfaring med SAP BusinessObjects samt store fleksibilitet og gode service, har Infotrust som vores trusted advisor, haft en signifikant indflydese på både design og implementeringsfaserne i vores projekter.”

  Claus Bugge Christiansen at Satair

 • Her er hvad vores kunder siger

  “Da IKI, en af de største retail kæder i Baltikum, besluttede at investere i et business intelligence værktøj for mere end 10 år siden – var BusinessObjects og Sybase to forskellige virksomheder. I dag er begge virksomheder opkøbt af SAP og integreret på deres platform. Det betyder at IKI nu har hele sin BI løsning på en platform, og leveret fra en leverandør – Infotrust, som sikre kompatibilitet, udvikling og support.”

  Zigmontas Mažrimas at IKI